Didžiausia naujiena yra „Auris“ universalo versija „Auris Touring Sports“, kuri yra 285 mm ilgesnė už įprastą hečbeką. Universalai šiuo metu sudaro 25 proc. kompaktinių automobilių segmento pardavimų.

Naujasis „Touring Sports“ – stilingas „Auris“ šeimynos atstovas. Tai pirmasis šios klasės universalas, kuris gali būti komplektuojamas ne tik su benzininiais ir dyzeliniais varikliais, bet ir su visiškai hibridine sistema. Naujasis „Auris Hybrid Touring Sports“ – dar viena „Toyota“ visiškai hibridinės technologijos realizacija. Šis modelis išsiskiria įvairiapusišku bei dinamišku dizainu ir dėl įdiegtų sumanių konstrukcinių sprendimų – didele vidaus ir bagažinės talpa kroviniams gabenti.

Naujasis „Auris“

Naujasis „Auris“ – svarbus „Toyota“ žingsnis į priekį, skverbiantis į Europos kompaktinių automobilių segmentą. Šis automobilis rodo „Toyota“ pasiryžimą kurti daug patrauklesnius ir dinamiškesnius modelius.

Jam būdingas išraiškingesnis ir daug drąsesnis dizainas, aukštesnės kokybės salono įranga, patobulinta dinamika, taip pat didesnį efektyvumą lemiantys galios agregatai, įskaitant „Toyota“ hibridinio modelio technologiją.

Atnaujintas „Verso“

Atnaujintas „Verso“ išsiskiria nauja „Toyota“ dizaino koncepcija su išlaikytomis šiam modeliui būdingomis savybėmis, atnaujintu interjeru, patobulintu 2.0 l D-4D varikliu, kuris pasižymi geresnėmis eksploatacinėmis savybėmis ir mažesniais išskiriamo anglies dvideginio rodikliais, bei patobulintomis dinaminėmis savybėmis ir mažesniu NVH triukšmo lygiu.

Gamintojai teigia, kad lyginant su pirmtaku, atnaujintam „Verso“ buvo pakeista 470 dalių. 2013 m. gamintojai tikisi parduoti 50 tūkst. „Verso“ vienatūrių ir užimti 5 proc. rinkos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)