Tikimasi, kad už „Aston Martin DBS“ bus gauta 150 tūkst. svarų sterlingų (apie 650 tūkst. Lt). Visi surinkti pinigai bus paaukoti labdarai. Automobilis turi 6.0 l, V12 variklį, pasiekiantį 510 AG.

„Paguodos kvante“ buvo naudojami 8 „Aston Martin“ automobiliai, iš kurių dauguma buvo sudaužyti ar apgadinti filmuojant gaudynių scenas (vienas jų buvo paskandintas ežere, kai neatsargus mechanikas nulėkė nuo kelio). Vis dėlto aukciono organizatorių teigimu, parduodamas „Aston Martin DBS“ yra „nepriekaištingos būklės“.

Šį „Aston Martin DBS“ filmuojant „Paguodos kvantą“ vairavo ne tik pagrindinį vaidmenį atlikęs aktorius Danielis Craigas, bet ir lietuvis kaskadininkas Martynas Ivanovas, buvęs Džeimso Bondo dubleriu.

Martynas Ivanovas
Lietuvoje leidžiamas žurnalas „TopGear“ apie šį vyruką rašė liepos mėnesio numeryje. M. Ivanovas taip pat yra dirbęs filmuojant juostas „Bornas. Absoliutus pranašumas“ bei „Bornas. Galutinis tikslas“. Šie filmai lietuviui atnešė du prestižinius Kaskadininkų gildijos apdovanojimus „Taurus World Stunt Awards“ už geriausią pasirodymą su transporto priemonėmis.
M. Ivanovas taip pat talkino naujausioje „bondiados“ dalyje „Skyfall“, kuri kino teatrus pasieks lapkritį, o vasarą jis padėjo filmuoti „Greiti ir įsiutę“ šeštą dalį. Ir dar vienas įdomus faktas apie lietuvį kaskadininką – Stigo darbas Rusijoje kurtai televizinei „TopGear“ versijai.
Martynas Ivanovas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)