„Šalia vienos judriausių Panevėžio gatvių, adresu Beržų g. 40 atvėrėme naujosios tunelinės „express“ plovyklos duris – tai pirmoji unikalaus dizaino pilnai automatizuota plovykla mūsų tinkle su savitarnos kasomis be grynųjų pinigų ir veikianti be tiesioginio kontakto su aptarnaujančiu personalu. Mūsų patirtis rodo, kad absoliuti dauguma mūsų paslaugų vartotojų renkasi išmanius atsiskaitymo už paslaugas būdus, todėl atsisakėme tradicinės kasos“, – sako Saulius Vaičekauskas, „PRO BRO Express“ tunelinių plovyklų tinklo vadovas.

Naujo modelio plovykloje įrengtos dvi įvažiavimo eilės, kurios padeda sureguliuoti automobilių srautus, išvengti spūsčių ir užtikrinti sklandžią patirtį tiek mokantiems SMART būdu ar įsigijusiems abonementus, tiek atsiskaitantiems vietoje. Pastarieji pirmieji Lietuvoje galės savarankiškai pasirinkę plovimo programą, čia pat banko kortele atsiskaityti už paslaugą be jokio kontakto su žmogumi.

„Siekiame auginti kasdienės švaros kultūrą Lietuvoje, todėl nuolat tobuliname įrangą, ieškome vairuotojams patogiausių sprendimų ir plečiame savo plovyklų geografiją. Įvertinę automobilių srautą ir švaros paslaugų verslo potencialą Panevėžyje, dar šių metų trečiąjį ketvirti adresu Klaipėdos g. 162 B atidarysime antrąją plovyklą, kurioje veiks ir įprasta kasa su darbuotojais“, – sako Saulius Vaičekauskas, „PRO BRO Express“ tunelinių plovyklų tinklo vadovas.

Siekiant bendrovės tvarumo tikslų, plovykloje įrengta pažangi vandens perdirbimo sistema – plovimo metu panaudotas vanduo surenkamas, išvalomas ir grąžinamas į sistemą antram panaudojimui. Tokiu būdu sutaupoma iki 30 proc. vandens.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją