Vienas „Opel“ partnerių „Kissling Motorsport”, ralyje dalyvaus su „Astra OPC” nudažytu geltona ir balta spalvomis. Šio automobilio salone bus įtaisyta kamera, todėl televizijos „Sport 1“ žiūrovai galės sekti įvykius tiesiai iš lenktynininkų kabinos. „Astra OPC“ pilotas Alexas Hofmannas tiesiogiai komentuos ralį ir teiks išskirtines naujienas iš trasos.

Buvęs motociklų GP čempionatų lenktynininkas turi tiesioginių reportažų iš trasos patirties. „Nekantriai laukiu to momento, kai su „Astra OPC“ dvidešimt keturioms valandoms leisimės į žiedinių lenktynių trasą. Automobilis lekia tikrai greitai ir puikiai. Darysiu viską, kad televizijos žiūrovai pajaustų tikrą lenktynių atmosferą, kurią jaučiame mes automobilių salone“, - sako A. Hofmannas. Jis su „Astra“ startuos 110 numeriu. A. Hofmanas ketina dalyvauti ir „Opel“ prekybos atstovų, partnerių susitikime, vyksiančiame svečių namuose virš NGK trasos posūkio.

Lenktynių trasa įrengta „Opel” gimtinėje. Automobilių gamintojas šventė daugybę pergalių „Nürburgring Nordschleife” trasoje. Nuo 1993 m. fanų numylėtiniu tapo Manuelis Reuteris, profesionalų lenktynėse dalyvavęs su „Calibra V6“. Jis puikiai pasirodė DTM varžybose, o vėliau, 1996 metais, nugalėjo ITC serijose. DTM/ITC čempionate 1998 m. „Opel“ taip pat pasižymėjo STW serijoje su „Vectra“ modeliu. 2003 m. 24 val. trukusiose lenktynėse Niurburgringo trasoje pergalė iškovota su kupė „Astra V8“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją