Didelis priekinis panoraminis langas tęsiasi iki automobilio stogo vidurio, tai vairuotojui bei keleiviams leidžia nevaržomai mėgautis erdvės pojūčiu. Lyginant su kitais priekiniais automobilių langais, GTC modelyje nėra jokių sujungimų, trukdančių matomumui, todėl „Astra GTC“ keleiviai galės jaustis lyg nedidelio lėktuvo kabinoje. Priklausomai nuo pasirinktos įrangos variantų, šį panoraminį langą galima bus užsisakyti papildomai, kaina Vokietijoje prasidės nuo 1200 eurų (4,1 tūkst. Lt).

Panoraminis priekinis „Opel“ langas debiutavo ankstesniame „Astra GTC“ modelyje dar 2006 m. ir iki šiol jį jau yra užsisakę daugiau kaip 18 tūkst. klientų visoje Europoje.

Tobulindami šį elementą, „Opel“ inžinieriai iš Ruselsheimo pateikė 11 paraiškų patentams. Toks pat priekinis panoraminis stiklas galimas ir naujame „Zafira Tourer“ modelyje.

Iš išorės panoraminis priekinis langas integruojasi į vieną visumą su juodos spalvos metaliniu stogu. Priekinis ir vidurinis statramsčiai bei stogo viršutinė linija taip pat padengti juodais dažais, o tai dar labiau pabrėžia vientisumo įspūdį.

Nuo intensyvių ir akinančių saulės spindulių galima apsisaugoti įmontuotomis apsauginėmis susukamomis užuolaidėlėmis. Jas galima naudoti pagal poreikį arba lengvai susukti su rankenėle. Apsauga nuo saulės komplektuojama su integruotu skydeliu nuo saulės, kuris pasislepia galinėje stogo dalyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją