„Opel“ valdantis „General Motors“ koncernas planuoja, kad sparčiai augančiame Europos mažų automobilių segmente „Opel“ mini modelis konkuruos ir su „Ford Ka“ bei būsimu „Volkswagen Up“.

Dauguma mažų automobilių pirkėjus vilioja žema kaina, tačiau „Opel“ žada sukurti aukštesnio lygio mažylį, kuris kol kas turi kodinį pavadinimą „Junior“.

A.Visseris sako, kad tai bus „iPodas ant ratų“, pasižymintis naujomis technologijomis, o tai turėtų patikti jauniems vairuotojams.

„Jeigu reikėtų palyginti šį modelį su vienu automobiliu, tai būtų „Fiat 500“, – sakė A.Visseris Paryžiaus automobilių parodoje. Jo teigimu, naujo modelio pavadinimas dar nepatvirtintas.

Vokietija, Didžioji Britanija ir Italija yra šalys, kuriose tikimasi parduoti daugiausiai naujų „Opel“ mini automobilių.

„Opel“ pradės naujojo mini modelio gamybą Eisenache (Vokietija) 2013 m.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją