„Corsa Color Edition Switch” su 1.4 l „ecoFlex“ varikliu bei „Start/Stop“ įranga vidutiniškai sunaudoja 5,5 l/100 km degalų, o anglies dvideginio tarša neviršija 129 g/km.

Turbininis 120 AG variklis komplektuojamas su naujosios kartos penkių laipsnių pavarų dėže, jo maksimalus 175 Nm sukamasis momentas išvystomas esant 1750 aps/min. Maksimalus mašinos greitis yra 195 km/val., o iki 100 km/val. ji įsibėgėja per 10,3 sek. „Corsa“ klientai, norintys mažo, bet galingo ir taupaus automobilio su turbininiu varikliu, dabar gali rinktis „Corsa Color Edition Switch” komplektaciją, kurios kaina prasidės nuo 45 800 Lt (kaina Baltijos šalyse įskaitant mokesčius).

Nauja „Switch” komplektacija

Nauja „Switch“ komplektacija papildys „Color Edition Corsa” versiją, kuri suteikia sportiškumo ir individualumo akcentų visai „Corsa“ automobilių šeimai. Paskutiniai 2012 metų pirmojo ketvirčio pardavimų duomenys rodo, kad renkantis trijų durų „Corsa“, „Color Edition“ variantas sudarė 18 proc. įsigytų mašinų, todėl ji yra viena populiariausių.

Nauja „Corsa Edition Switch” išsiskirs ant variklio gaubto ir galinių durų nudažytomis juodomis juostomis, suteikiančiomis „Corsa“ automobiliui stilingumo ir išskirtinumo. Tokios pat juostos, tik kėbulo spalvos, drieksis ir ant juodai nudažyto stogo. Klientai galės rinktis iš trijų galimų kėbulo spalvų: „Casablanca White”, „Magma Red” ir „Sunny Melon”. Modernumą pabrėš ir juodai nudažyti šoniniai veidrodėliai bei standartiškai montuojami 17 colių dydžio ratlankiai.

Nuo rugsėjo klientai galės užsisakyti sportiškiau atrodančius, tokio pat dydžio juodai dažytus ir lakuotus ratlankius. Anksčiau jie buvo galimi tik galingiems OPC modeliams („Opel Performance Center“) ir tik 18 colių dydžio ratams. Papildomai visi „Corsa Color Edition“ variantai standartiškai turės akceleratoriaus pedalą iš aliuminio, nuo saulės spindulių apsaugantį tonuotą stiklą, odinį vairaratį ir chromuotus išmetamųjų dujų sistemos antgalius.

Kaip ir visų „Corsa” modelių, taip ir „Color Edition” versijose, buvo patobulinta pramoginė-informacinė sistema: visi radijo imtuvai standartiškai turi MP3 grotuvus, o bangesnės versijos – ir USB jungtis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)