Ši „Opel Cascada“ versija bus atpažįstama iš dvigubo išmetimo vamzdžio automobilio gale.

Tai visai naujai sukurtas „Opel“ keturių cilindrų benzininis variklis su tiesiogine degalų įpurškimo sistema (SIDI = Spark Ignition Direct Injection - vidaus degimo variklis su tiesioginio degalų įpurškimo sistema), tačiau šis, antrasis jo variantas pasiekė galios piką „Opel“ 1.6 l agregatų klasėje. Šis variklis prisijungs prie 1,6 „SIDI turbo“, 170 AG agregato, kuris buvo pristatytas su debiutuojančia „Cascada” praėjusį pavasarį. Abu šie nauji varikliai – benzininiai.

Gamintojai žada, kad nepaisant didelės galios, vidutinio dydžio kabrioleto degalų sąnaudos sieks 6,7 l/100 km (anglies dvideginio tarša – 158 g/km).

Naujas jėgos agregatas papildo kitų siūlomų variklių gretas: 1.4 l turbininį 120 AG ir 140 AG bei 1.6 l, 170 AG. Taip pat galima rinktis ir dyzelinius variklius: 2.0 l turbodyzelį, kurio galia 165 AG arba 2.0 l „BiTurbo CDTI“, 195 AG.

„Opel Cascada“ Baltijos šalyse kainuoja nuo 22 197 eurų (76,6 tūkst. Lt).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)