Gamintojai žada, kad „Opel” parodos stende, spalvinga „Adam“ kolekcija atskleis vis kitą šio modelio savitumą. Šio modelio kūrėjai siekė, kad jis būtų unikalus.

Parodos metu bus paskelbta „Adam“ kaina, todėl lankytojai jau galės užsisakyti savo automobilį. „Opel“ atstovai norėjo sužinoti, kaip žmonės naudodamiesi daugybę pasirenkamų funkcijų susikurs norimą „Adam“ automobilį. Keturi darbuotojai turėjo galimybę pirmieji susikurti savo individualų „Adam“.

Marketingo ekspertė Keitė norėjo, kad jos „Adam“ būtų ryškus ir spalvingas, todėl ji pasirinko sportišką komplektaciją „Adam Slam“. Prie ryškios „Red’n’Roll” kėbulo spalvos ji priderino baltą stogą, juodus ratus su baltais ratlankiais. Kad automobilis būtų elegantiškesnis, Keitė rinkosi odines sėdynes. Taip pat ji pasirinko žvaigždžių imitacijos salono stogo apšvietimą. „Tai suteikia magiškos paslapties”, – paaiškino Keitė. „Opel” yra pirmasis automobilių gamintojas pasiūlęs tokį salono stogo apšvietimą mažų automobilių segmente.

Keitės kolega, projektuotojas Oliveris, pasirinko elegantišką „Adam Glam“ komplektaciją, nes jam patiko įmantrus šiltos „A Star is Brown” ir baltos spalvų derinys. Aistringas dviratininkas Oliveris pasirinko išskirtinį „Opel” dviračių laikiklį „FlexFix”, kuris yra įmontuotas į galinį buferį.

Apšvietimo inžinierius Philipas yra modernių technologijų ir muzikos mylėtojas, todėl savo „Adam Jam“ parinko pačią moderniausią „IntelliLink“ pramoginę – informacinę sistemą, su didelės raiškos 7 colių skersmens spalvotu lietimui jautriu ekranu. Ši sistema pilnai integruoja išmanųjį telefoną „iPhone“. Jis taip pat pasirinko „Infinity“ garso sistemą su aštuoniais garsiakalbiais, kad galėtų nevaržomai mėgautis savo mėgstama muzika ir Johnny Cash.

Inžinierė Sabrina, visuomet seka paskutines mados tendencijas, ji vertina aktyvų, sportišką gyvenimo būdą. Todėl jai labiausiai patiko „Adam Jam“ versija su itin ryškia žaliosios citrinos „Greenspotting“ kėbulo spalva. Norėdama savo automobiliui suteikti dar daugiau sportiškumo, Sabrina pasirinko OPC (Opel Performance Center) komplektaciją.

Didelė „Adam“ kolekcija Paryžiuje

Keturi testiniai „Adam“ automobiliai yra tik maža dalis šio modelio versijų, kurias individualiai gali susikurti kiekvienas. Paryžiaus automobilių parodoje „Mondial de l’Automobile” bus pristatyta daugybė šio modelio apdailos ir komplektacijų variantų.

„Opel“ stende bus demonstruojama gausybė skirtingų „Adam“ modelių. Čia bus parodytos ne tik didžiulės spalvų, apdailos bei individualių pasirinkimų galimybės, bet ir naujausia „IntelliLink“ informacinė – pramoginė sistema, automobilyje integruojanti išmaniuosius telefonus („Apple iOs“ ir „Andriod“). Interaktyvūs moduliai, garso ir vaizdo įranga, eksponuojami automobiliai leis įgyvendinti „Opel“ dizainerių ir inžinierių sukurtus sprendimus tokius kaip, salono lubų ir prietaisų skydelio apšvietimas bei dekoras, įvairių spalvų ratlankiai. Specialus ekranas leis lankytojams prisijungti savo išmanius telefonus ir išbandyti naują „IntelliLink” informacinę – pramoginę sistemą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)