Tokia žinia atkeliavo po to, kai Elonas Muskas, „Teslos“ vadovas, pareiškė, kad Frimonto gamykla ir jos darbuotojai tęs savo veiklą, kaip įprasta, nepaisydamas valstijoje išleisto įsakymo, kad įmonės turėtų lėtinti sūkius, o žmonės, kurie jaučiasi blogai ar nesijaučia saugiai, į darbus nevyktų.

„Tesla“ tikrai nėra pirmo būtinimo verslas, kaip apibrėžia Alamedos apygardos sveikatos įstatymas. Todėl leidžiama palaikyti tik būtinaiusias operacijas“, – pabrėžė apygardos šerifas.

Minėtoje apygardoje nurodyta sumažinti kelionių skaičių, apriboti verslų vykdomas veiklas, taip pat paskatinti žmones likti namuose – taip siekiama suvaldyti koronaviruso plitimą.

Nurodymas riboti veiklą „Teslą“ pasiekė įpusėjus pasirengimą naujojo visureigio „Model Y“ gamybai. Šs vsureigis, manoma, bus paklausiausias iš visų elektromobilių gamintojo modelių.

Kiek anksčiau šiemet, skelbia carscoops.com, „Tesla“ turėjo stabdyti gamyklą Kinijoje. Veikla buvo nutraukta 10 dienų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)