Vokietijos bendrovė jau pristatė pusiau autonominę „Drive Pilot“ versiją, kuri įdiegta naujausiuose E klasės modeliuose, tačiau yra žinoma, kad jis puikiai veikia ir pilnai autonominėje versijoje.

Populiaraus „YouTube“ svetainės kanalo, skirto technologijų naujovių apžvalgai, kūrėjas Marquesas Brownlee buvo pakviestas išbandyti vieną iš „Mercedes-Benz“ autonominių prototipų. Jis atskleidė, ką minėtasis automobilių gamintojas jau artimiausiu metu ketina pasiūlyti klientams.

Kuo „Drive Pilot“ skiriasi nuo kitų šiuo metu rinkose esančių sistemų? O gi tuo, kad jo veiklos principas paremtas ne tik kameromis ir jutikliais, padedančiais valdyti automobilį, bet duomenų rinkimų iš „Here Maps“, o tai leidžia sistemai savarankiškai atlikti posūkius.

„Mercedes-Benz“ ketina naują „Drive Pilot“ versiją pristatyti šiais metais kartu su atnaujinta S klase. Ši informacija patvirtina seniau šiuo klausimu girdėtus gandus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)