Gamintojai šią dieną vadina svarbiausia per pastaruosius septynerius metus. Mat 2007 m. „Nissan“ išleido automobilį, tapusį padidinto pravažumo automobilių segmento pionieriumi, pritraukusį 2 milijonus klientų ir paskatinusį kitus gamintojus kurti panašius modelius.

„Nissan“ teigia, kad prie antros kartos modelio atsiradimo prisidėjo ir daugiau nei 5000 pirmojo „Qashqai“ vairuotojų iš viso pasaulio – jie pateikė savo vizijas, kaip suvokia geriausias technologines inovacijas.

Naujasis „Qashqai“ bus pirmasis „Renault-Nissan“ aljanso modelis, gaminamas naudojant naują CMF platformą. Automobilis bus beveik 5 cm ilgesnis už dabartinį, taip pat šiek tiek žemesnis ir platesnis. Kai kurių versijų svoris sumažintas iki 40 kg.

Naujasis „Qashqai“ patobulėjo ne tik dizaino, bet technologijų srityje. „Nissan Safety Shield“ technologijų sąrašą dabar papildė autonominis avarinis stabdymas, vairuotojo dėmesio išlaikymo sistema, kelio ženklų atpažinimo sistema ir kelios kitos svarbios pagalbinės funkcijos, o išmani automobilio statymo sistema padeda be streso manevruoti mieste.

Nuo pardavimo pradžios „Nissan Qashqai“ bus siūlomas su vienu iš dviejų benzininių (1,2 DIG-T 115AG arba 1,6 DIG-T 150AG) arba dviejų dyzelinių automobilių (1,5 dCi 110AG arba 1,6 dCi 130AG). Pirkėjai galės pasirinkti mechaninę arba visiškai naują automatinę transmisiją „Xtronic“.

Nuo 2007 m. pagaminta daugiau nei 2 mln. „Nissan Qashqai“ automobilių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)