Žadama, kad profesionalūs specialistai numatytose renginių vietose atliks visų iš anksto užregistruotų automobilių patikrą. Bus tikrinama, ar tinkamai sureguliuoti žibintai, nustatomas skysčių lygis bei aušinimo skysčio užšalimo temperatūra. Taip pat jie atliks vizualinę važiuoklės patikrą bei patikrins stabdžių sistemą (diskai, kaladėlės, žarnelės ir kt.) bei išmetimo sistemą. Be to, esant galimybei specialistai atliks ir automobilio elektronikos patikrą. Galiausiai jie teiks rekomendacijas, kaip tinkamai pašalinti nustatytus trūkumus.

„Siekiame, kad „Mercedes-Benz“ automobilių savininkai važinėtų saugiai ir neturėtų jokių rūpesčių dėl automobilio. Todėl norime kuo anksčiau nustatyti galimus automobilio gedimus ir trūkumus. Šios minties vedini ir organizuojame nemokamus renginius, į kuriuos savininkai turėtų atvykti su savo automobiliu, o visa patikra pasirūpins šios srities profesionalai“, - teigė lengvųjų „Mercedes-Benz“ automobilių serviso vadovas Alvydas Kundrotas.

Renginiai vyks: rugsėjo 17-18 d. Vilniuje prie PC „Ozas“; rugsėjo 20 d. Kaune prie PC „Mega“; rugsėjo 22 d. Klaipėdoje prie PC „Akropolis“. Per dieną planuojama patikrinti apie 20 automobilių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)