„T-Cross“ prekyboje pasirodys kitų metų vasarį ir kainuos nuo 15 990 eurų su PVM.

„T-Cross“ sukurtas naudojant MQB platformą, kuri leidžia priekinę ašį perkelti arčiau automobilio priekio. Įvertinus, kad visas automobilio ilgis siekia 4,11 m., automobilis turi palyginti didelę 2,56 m. ratų bazę.

Galinė sėdynė gali slankioti 14 cm, todėl leidžia vairuotojui pasirinkti – palikti daugiau vietos keleiviams arba kroviniams. Bagažinės talpa – nuo 385 iki 455 litrų, nusilenkiančios sėdynės leidžia sukurti visiškai plokščią 1281 litrų erdvę kroviniams.

Naujasis „T-Cross“ bus komplektuojamas su 1.0 TSI trijų cilindrų benzininiais varikliais su benzino dalelių filtrais, kurie išvystys 70 kW/95 AG arba 85 kW/115 AG galią.

Į bazinę „T-Cross“ komplektaciją įeina „Front Assist“ stebėjimo sistema susieta su pėsčiųjų atpažinimo ir avarinio stabdymo mieste sistemomis, eismo juostos išlaikymo sistema „Lane Assist“, pajudėjimo stovint įkalnėje sistema, proaktyvi keleivių saugos sistema, aklųjų zonų stebėjimo sistema su integruotu eismo automobilio gale stebėjimu.

Pasirinktinai „T-Cross“ galima komplektuoti su vairuotojo įspėjimo, adaptyvine greičio palaikymo ir pagalbine automobilio statymo sistemomis.

Kaip ir giminaitis „Polo“, „T-Cross“ irgi bus gaminamas „Volkswagen“ Ispanijos fabrike Navaroje. „Volkswagen“ čia planuoja investuoti apie 1 mlrd. eurų ir sukurti 10 proc. daugiau darbo vietų tam, kad užtikrintų augimą kompaktinių visureigių segmente.

Pietų Amerikai ir Kinijai – augančioms rinkoms – bus pasiūlytos specialiai joms skirtos „T-Cross“ versijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)