Naujojo automobilio premjera numatoma kitų metų antroje dalyje.

Numanomas atnaujinto „Discovery“ dizainas buvo atskleistas šių metų balandį, kai viešumoje britai pristatė koncepcinį „Discovery Vision“. Jeigu ši koncepcija pakis nedaug, palyginus su pirmtaku visureigis taps žemesnis, apvalesnių formų ir labiau primenantis Lietuvos keliais jau važinėjantį mažesnį „Land Rover Discovery Sport“.

Erdvi galinė „Discovery“ dalis leis klientams pasiūlyti septynvietę modifikaciją, kuri taps didžiausiu iš trijų „Discovery“ pasirinkimų.

Taip neseniai vykusioje parodoje Los Andžele kalbėjo „Land Rover“ dizaino padalinio vadas Gerry McGovernas, leidęs suprasti, kad gamintojas vėliau pasiūlys ir trečią „Discovery“ šeimos variantą.

Toks sprendimas neturėtų stebinti, mat gamintojas augančioje SUV automobilių rinkoje nori pasiūlyti didesnį modelių pasirinkimą ir padidinti savo pyrago dalį.
"Land Rover Discovery Vision"

G. McGoverno teigimu, kompanija siekia, kad naujasi „Discovery“ būtų sportiškesnis ir modernesnis, tačiau ne mažiau praktiškas bei universalus.

Naujasis „Discovery“ bus gaminamas „Jaguar Land Rover“ gamykloje Solihale (Anglija), naudojant tą pačią aliuminio monokoko struktūrą, kaip ir „Ranger Rover“ bei „Ranger Rover Sport“ modeliuose, kuri leis gerokai sumažinti automobilio svorį.

Pagrindiniu visureigio varikliu turėtų tapti dabar naudojamo 3 litrų darbinio tūrio SDV6 dyzelinio motoro atnaujinta versija. Tikimasi, kad vėliau klientams bus pasiūlyta „Ingenium“ šeimos jėgainių, naudojamų ir „Jaguar“ automobiliuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)