Naujos kartos „Fusion“ modeliui parodoje teks garbingiausia vieta „Ford“ stende, kuris užims 1400 kv. m. Šiemet „Ford“ Delyje akcentuoja visapusišką saugumą ir kokybę, taip pat ketina nustebinti 3D teatru, interaktyviu vairavimo žaidimu ir gyvo garso pasirodymais. Parodoje tikimasi sulaukti 1,4 mln. lankytojų.

„EcoSport“ bus globalus „Ford“ modelis, sukurtas pagal „One Ford“ produktų plėtros strategiją. Šis automobilis turėtų padėti gamintojui išplėsti užimamą rinkos dalį greitai augančiose šalyse, tarp kurių yra ir Indija. Tai antrasis iš aštuonių naujų modelių, kuriais „Ford“ ketina pradėti prekiauti Indijoje iki šio dešimtmečio vidurio.

Parodoje „Auto Expo 2012“ šiemet „Ford“ taip pat ketina pristatyti besivystančioms šalims skirtą „Figo“, atnaujintą „Fiesta“, „Ford Classic“ bei „Ford Endeavour“ modelius.

Nuo praėjusių metų kovo, kai rinkoms buvo pristatytas „Ford Figo“, iki dabar jau parduota apie 130 tūkst. šio modelio automobilių. Per šį laiką „Figo“ tapo daugiausia apdovanotu automobiliu Indijoje ir pelnė rinkos pripažinimą už gerą kokybės ir kainos santykį. Indijoje gaminamas „Figo“ eksportuojamas į beveik 30 šalių.

Naująjį „Ford Fiesta“ keturių durų sedaną taip pat bus galima apžiūrėti Naujojo Delio parodoje, jau netrukus jis pasirodys rinkoje su „PowerShift“ automatine pavarų dėže. Palyginti su tradicine keturių greičių automatine pavarų dėže, naujoji „PowerShift“ leidžia net iki 9 proc. sumažinti degalų suvartojimą, priklausomai nuo automobilio modelio.

Paroda „Auto Expo 2012“ Naujajame Delyje startuoja sausio 7 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją