„Vartotojo patirtis tampa svarbiausia automobilio ir visos automobilių pramonės vertybe, todėl pelnyti apdovanojimai mums yra itin svarbūs. Jie apima sklandžią dizaino, technologijų ir patogaus naudojimosi integraciją, ir yra puikus mūsų darbuotojų patirties įvertinimas“, – sako Helmutas Matschi, „Continental“ valdybos narys ir Automobilių junglumo ir informacijos padalinio vadovas.

Itin patogus atrakinimas

Automobiliuose vis daugėja internetinių sprendimų, kurie vairuotojams ir keleiviams yra įprasti jų išmaniuosiuose telefonuose. „Continental“ automobilio atrakinimo „CoSmA“ sistema, naudojanti naujausios kartos UWB (Ultra-wide band angl.) ultraplačiajuostį tinklą, leidžia mobilųjį telefoną naudoti kaip skaitmeninį raktą, kuriuo galima atrakinti ir užvesti automobilį net jei telefonas yra kišenėje ar rankinėje.

Automobilyje sumontuota įranga leidžia centimetrų tikslumu nustatyti kurioje vietoje yra telefonas, tad toks tikslumas dar labiau padidins apsaugą nuo galimo signalo perėmimo, siekiant neteisėtai pasinaudoti automobiliu. Be to, išmaniuoju telefonu sugeneruotu skaitmeniniu raktu galima pasidalinti su šeimos nariais ar kitais asmenimis, taip pat kurjerių tarnybos galės pristatyti prekes tiesiai į automobilį.

Išgaubtas erdvinio vaizdo ekranas

Kartu su junglumu automobiliuose nuolatos daugėja įvairių funkcijų ir didėja ekranai, todėl labai svarbu, kad jais būtų galima naudotis intuityviai ir patogiai.

„Continental“ pristatė trimatį išgaubtą „Curved 3D Display“ ekraną, kurio paviršius specialiai pritaikytas žmogaus regos laukui, todėl toks sprendimas mažina iškraipymus ekrano kraštuose ir sukuria natūralesnį atvaizdavimą.

Tokiame ekrane atvaizdas matomas iš bet kurio kampo ir tam nereikia specialių akinių ar galvos pakreipimo sekimo kameros, todėl galimi įvairūs informacijos atvaizdavimo būdai, o išgaubta ekrano forma atveria plačias galimybes salono dizaino kūrimui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)