Mūsų šalį pasiekė dyzelinė „C 220 BlueTEC“ (170 AG) versija bei du benzininiai modeliai – „C 180“ (156AG) ir „C 200“ (184 AG). Lyginant su pirmtaku, naujokas tapo ne tik 100 kg lengvesnis, bet ir 9,5 cm ilgesnis bei 4,5 cm platesnis, o važiuoklės bazė išaugo 8 cm.

Naujosios C-klasės centrinėje konsolėje montuojamas 7 arba 8,4 colių ekranas, taip pat rankai skirtoje atramoje virš valdiklio centriniame tunelyje įtaisytas kitas inovatyvus ranka liečiamas ekranas, kuriame galima paprastai ir intuityviai pirštų gestais valdyti visas pagrindinio įrenginio funkcijas.

Naujasis „Mercedes-Bens“ C-klasės modelis standartiškai komplektuojamas su visiškai naujos kartos plienine pakaba, taip pat įtraukta elektromechaninė „Direct Steer“ vairo sistema, kuri pagal sudėtingus algoritmus reguliuoja vairo stiprintuvą ir prisideda prie transporto priemonės efektyvaus valdymo.

Naujoji C-klasė dalį komforto ir saugumo sistemų „paveldėjo“ iš S ir E-klasės automobilių. Be to, gamintojai pabrėžia, kad šis modelis tapo pirmasis savo segmente, kurį galima užsisakyti su visiškai nauja pneumatine pakaba („AIRMATIC“).

„Mercedes-Bens“ C-klasės kaina Lietuvoje prasideda nuo 111 925 Lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)