Priešingai nei ankstesniuose kabrioletuose, kurie turėjo iš kelių sluoksnių sudarytą medžiaginį nudengiamą stogą, naujasis modelis bus su lengvasvoriu stogu iš odos ir išlaikys kupė versijai būdingą stogo formą. Gamintojų teigimu, toks sprendimas padėjo ne tik sumažinti automobilio svorį, bet ir suteiks keleiviams daugiau komforto važiuojant dideliu greičiu.

„Porsche 911 Carrera Cabriolet“ vairuotojai stogą sulankstyti arba pakelti galės per 11 sek. net ir važiuojant iki 60 km/val. greičiu, rašo „Autocar“.

Kaip ir kupė pirkėjams, taip ir perkantiems kabrioletą bus siūlomos dvi versijos – „911 Carrera“ ir „911 Carrera S“. Pirmoji turės 3.4 l, 350 AG variklį, derinamą su 7 laipsnių mechanine transmisija, kuri galią perduos galiniams ratams. Antroji sportiškesnė bus su 3.8 l, 400 AG agregatu.

Gamintojai žada, kad abiejų versijų vidutinės degalų bus mažesnės nei 10 l/100 km.

Vokietijos rinką „911 Carrera Cabriolet“ pasieks kovo pradžioje ir kainuos nuo 100 532 eurų (347 tūkst. Lt). Sportiškesnės versijos kaina prasidės nuo 114 931 eurų (397 tūkst. Lt).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją