„Astra Galaxy“ formos stendo plotis sieks net 3300 kv. m. ir jame visas dėmesys bus skiriamas naujos kartos „Opel“ modeliui.

Sukurtame nuo balto popieriaus lapo, lengvesnio svorio „Astra” automobilyje montuojami tik naujausios kartos varikliai. Modelis turi daugybe saugumą užtikrinančių ir vairuotojo pagalbinių sistemų, o kai kurios jų, pavyzdžiui, neakinanti „IntelliLux LED®” matricos žibintų sistema pirmą kartą pristatomos šios klasės automobilyje.

„Astra“ taip pat taps pirmasis „Opel“ modelis, kuriame bus įdiegta „Opel OnStar” sistema, kuria iš pradžių galės džiaugtis 13-os Europos šalių vairuotojai, o vėliau ji bus pristatyta ir kitose rinkose. Klientai galės naudotis itin plačiu šios sistemos paslaugų rinkiniu, įskaitant automatiškai apie eismo įvykį pranešančia „Automatic Crash Response“ funkcija, 24 valandų pagalbos tarnybos paslauga bei „Roadside Assistance“ ir „Stolen Vehicle Assistance“ funkcijomis.

Parodoje bus galima išvysti ne tik naują „Astra”. Lankytojai „Opel“ stende galės iš arčiau apžiūrėti daugiau nei 30 automobilių modelių. Besidominantys šiuo vokišku prekės ženklu, kompanijos vystomu verslu, galės bendrauti su įvairių sričių ekspertais, profesinio mokymo ir klientų informacinio centro darbuotojais, „Opel Bank“ atstovais, kurie atsakys į visus rūpimus klausimus. Lankytojams skirtomis dienomis stende lankysis daug garsių svečių iš aukščiausios Vokietijos futbolo lygos, todėl tikrai verta apsilankyti „Astra Galaxy“, ir ne vieną kartą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)