Gamintojo teigimu, kai pirmą kartą prieš du dešimtmečius „Jeep Grand Cherokee“ pasirodė rinkoje, jis įkūnijo laisvės, autentiškumo, nuotykių ir aistros vertybes – visa tai atspindi ir naujosios kartos „Grand Cherokee“.

„Su naujuoju „Grand Cherokee“ galima pajusti laisvę sunkiai pravažiuojamose vietose, būti reprezentatyviais darbo metu ir moderniais laisvalaikio metu. Visa tai – dėka išskirtinių jo galios, komforto, inovacijų ir pravažumo savybių. Tikimės, jog tikrieji šių amerikietiškų automobilių gerbėjai nepraleis progos įsitikinti, kad „Grand Cherokee“ gali pranokti net ir pats save“, - sako įgaliotosios „Jeep“ atstovės Lietuvoje ir Latvijoje UAB „Autobrava“ direktorius Renaldas Gineika.

Naujas „Grand Cherokee“ išorės ir vidaus dizainas – vienas ryškiausių ir greičiausiai pastebimų naujojo modelio pokyčių, lyginant su jo pirmtaku. „Grand Cherokee“ turi naujus biksenoninius priekinius žibintus su LED dienos šviesos žibintais (DRLs), naujo dizaino ratus ir gali pasigirti unikaliais vidaus bei išorės spalvų deriniais.

„Grand Cherokee“ vairuotojai galės rinktis iš trijų važiavimo sistemų – „Quadra-Trac II“, „Quadra-Drive II“ ir „SRT-exclusive Quadra-Trac“.

„Jeep Grand Cherokee“ siūlomas su dyzeliniu V6, 3.0 l/250 AG turbininiu varikliu arba vienu iš trijų benzininių variantų: 3.6 l/286 AG, 5.7 l/352 AG arba 6.4 l/468 AG, kuris siūlomas galingiausiame SRT modelyje. Jėgos agregatai derinami su 8 laipsnių automatine transmisija.

„Jeep Grand Cherokee“ siūlomas ir naujas informacinių pramogų turinys, kurį sudaro naujoji balsu valdoma UConnect sistema su 8,4 colių jutikliniu ekranu bei palydovine navigacijos sistema ir 7 colių TFT valdomas klasterinis ekranas, kuris yra tikra naujovė šiam prekės ženklui. „Grand Cherokee Summit“ ir „Grand Cherokee SRT“ modelių pirkėjai galės mėgautis ir 825 vatų „Harman Kardon“ erdvinio garso sistema su devyniolika moderniausių garsiakalbių.

Naujasis „Jeep“ modelis, kurį jau galima apžiūrėti „Autobrava“ salonuose, siūlomas pasirinktinai su „Laredo“, „Limited“, „Overland“ ir SRT ir „Summit“ apdailos lygiais.

Nuo 1992 m., kuomet pasirodė pirmasis „Jeep Grand Cherokee“, visame pasaulyje jau parduota beveik 5 milijonai vienetų šio modelio automobilių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)