BMW 6-serijos kupė bus montuojama 16 aktyvių garsiakalbių, palaikomų 1200 vatų galingumo stiprintuvų. Naujoji „Bang & Olufsen“ garso sistema turi ir „Dynamic Road Noise Compensation“ funkciją, kuri reguliuoja ir pritaiko aparatūros garsą prie išorinio triukšmo, pasikeitus kelio dangai ar oro sąlygoms lauke. Gamintojų teigimu, tai yra pirmasis šių kompanijų bendradarbiavimo vaisius.

Automobilio kaina mūsų šalies rinkoje prasideda nuo 280,6 tūkst. Lt.

Dviduriu BMW 6-os serijos kupė bus galima keliauti keturiese, automobilio bagažinės talpa – 460 l. Lyginant su ankstesniu modeliu, automobilio ilgis ir važiuoklės bazė yra 75 mm ilgesni, plotis padidėjo 39 mm, o aukštis sumažėjo 5 mm.

Naujasis BMW 6 serijos kupė bus komplektuojamas su vienu iš dviejų benzininių variklių. „BMW 650i Coupe“ versija turės aštuonių cilindrų, 4.4 l, 407 AG variklį, o „BMW 640i Coupe“ – šešių cilindrų, 3.0 l, 320 AG agregatą. Abu varikliai standartiškai derinami su 8 laipsnių automatine „Sports“ transmisija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją