Naujasis „Mini“ šeimos narys sukurtas naudojant „Countryman“ modelio platformą. Gamintojų teigimu, šis dvejų durų keturvietis automobilis tinka tiek kasdieniam važinėjimui mieste, tiek kelionėms užmiestyje. Išsiruošusiems į ilgesnes keliones pravers atlenkiamų galinių sėdynių dėka nuo 330 iki 1080 litrų padidėjanti bagažinės talpa.

Nuo kitų savo šeimos narių naujasis „Mini Paceman“ skiriasi ir tuo, jog pirmą kartą šios markės modeliuose pritaikytas horizontalus galinių žibintų išdėstymas.

Mini Paceman“ pirkėjai galės rinktis iš dviejų benzininių ir dviejų dyzelinių variklių, išvystančių nuo 112 AG iki 184 AG. Visi modeliai bus siūlomi su šešių laipsnių mechanine pavarų dėže, o kaip alternatyvą bus galima rinktis šešių laipsnių automatinę dėžę. „Cooper S Paceman“, „Cooper SD Paceman“ ir „Cooper D Paceman“ modelius pirkėjai galės rinktis su „Mini ALL4“ keturių varomų ratų sistema.

Naujasis „Mini Paceman“ jau pakeliui į Lietuvą, automobilio kaina prasidės nuo 78 390 Lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)