Drezdeno technikos universiteto duomenimis, kelių eismo įvykiai rodo, kad nuo spalio iki balandžio mėn. fiksuojami 4 proc. nelaimingų įvykių apsnigtame kelyje, tačiau daugiausia jų – net 57 proc. – įvyksta važiuojant sausomis dangomis.

„Alpin 5“ padangos pagamintos naudojant naują gumos mišinį ir naujus protektoriaus reljefo elementus. Pirmąkart žieminių padangų protektoriaus gumos mišinyje panaudoti funkciniai elastomerai, kurie esą užtikrina geresnį sukibimą su šlapiomis ir apsnigtomis dangomis bei išlaiko mažą riedėjimo pasipriešinimą. Naujasis mišinys grindžiamas „Helio Compound“ technologijos ketvirtąja karta, jo sudėtyje yra saulėgrąžų aliejaus, kuris leidžia išsaugoti gumos savybes ir jos lankstumą žemoje temperatūroje.

Lyginant su ankstesnės kartos padangomis, „Alpin 5“ protektoriuje yra 12 proc. daugiau briaunų ir 16 proc. daugiau įpjovų, o gumos santykis su grioveliais ir kanalais yra 17 proc. didesnis.

„Michelin“ padangos „Alpin 5“ gaminamos 27 dydžių: nuo 195/65R15 iki 225/55R17.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)