Mat jie gerai žino, jog visi tradiciniame konkurse dalyvaujantys naujausi, Lietuvą ką tik pasiekę automobiliai, kuriuos jiems teks išbandyti ir įvertinti, bus „apauti“ vienodomis, saugiomis, mūsų žiemų sąlygas labiausiai atitinkančiomis padangomis. O tuo pasirūpins ilgametis renginio partneris „Continental“.

„Tokių, maksimaliai suvienodintų bandymų sąlygų siekėme nuo pat pirmojo konkurso, startavusio dar 1997 metais, - prisimena ilgametis konkurso komisijos narys Dainius Leonavičius. – Smagu, jog mūsų konkursas sudomino didžiausius Europos padangų gamintojus, kurie tarsi „Formulėje 1“ varžėsi dėl teisės tiekti savo produkciją. Ilgainiui sutarėme su „Continental“ koncernu, garsėjančiu itin aukštos kokybės padangomis. Taigi, mes ne tik kad nebijome slidžių kelių, mes tiesiog jų pasiilgome ir labai laukiame!”

Visi konkurso „Metų automobilis 2016“ dalyviai bus bandomi ne tik su vienodomis padangomis, bet ir į jų bakus bus pilami vienodi, aukščiausios kokybės degalai, kuriais aprūpins UAB „Neste Lietuva“.

„Nors paraiškos dalyvauti varžytuvėse priimamos iki spalio 15-osios, tačiau jau šiandien galime tvirtinti, jog sulauksime per trijų dešimčių dalyvių, daugelis kurių - išties įdomūs keturračiai, neabejotinai pagyvinsiantys šalies automobilių rinką“, - sako konkursą rengiančio Lietuvos žurnalistų autoklubo vadovas ir projekto koordinatorius Valdas Valiukevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją