Tai jau trečiasis „Mercedes-AMG“ kūrinys, kuris sujungia AMG GT sportinio automobilio vairavimo dinamiką su kasdieniniu praktiškumu. Dabar yra galimybė užsakyti automobilį, kuriame gali tilpti iki 5 keleivių. Be to, čia sumontuota moderni pneumatinė pakaba ir galinė vairuojamoji ašis.

Atnaujinto „AMG GT 4-Door Coupé“ dinamiką stipriai keičia ir naujieji elektra valdomi amortizatoriai. Čia pirmą kartą panaudoti du slėgį ribojantys vožtuvai. Vienas – kontroliuoja amortizatoriaus ištraukimą, o kitas – suspaudimą, todėl amortizatoriai gali slopinti pakabos judesius platesniu ir tikslesniu diapazonu. Dėl šių pakeitimų „AMG GT 4-Door Coupé“ komforto režimu važiuoja ramiai ir leidžia atsipalaiduoti įprastoje kelionėje, o pasirinkus sportinį – atgyja kaip lenktyninis automobilis. Negana to, pakabos valdymo sistema nuolatos stebi kiekvieno rato greitį ir gali per 150 milisekundžių pakeisti tam tikro amortizatoriaus nustatymus pagal esamas kelio sąlygas.

Daugiau asmeniškumo

Nuo šiol automobilis turi 3 naujas spalvas: „spectral blue metallic“, „spectral blue magno“ (matinė) ir „cashmere white magno“ (matinė). Iš viso bus galima rinktis iš 5 matinių, 5 „metallic“ ir 2 vientisų spalvų. Taip pat pirkėjams siūlomas ir platesnis ratų pasirinkimas: 20 colių ir 10 stipinų dizaino lengvo lydinio bei sportinio dizaino 21 colių kaltiniai. Be to, savininko pageidavimu, stabdžių apkabas galima nudažyti raudonai. Nuo šiol šis pasirinkimas taikomas ir modeliams su 6 cilindrų varikliais.

Ieškantiems kontrastingo dizaino, siūlomas naujas „AMG Night Package II“ stiliaus paketas, kuris „AMG GT 4-Door Coupé“ suteikia išskirtinio sportiškumo. Šio modelio grotelės padengtos tamsiu chromu, o AMG logotipas ir trikampė „Mercedes“ žvaigždė – juodi. Su šiuo paketu taip pat galima užsisakyti ir papildomus anglies pluošto dizaino elementus.

Leis susikurti savo aplinką

Nepaisant to, kad „AMG GT 4-Door Coupé“ savo segmente išsiskiria galimybėmis individualizuoti interjerą, atnaujintame modelyje yra sukurti dar keli papildomi dizaino sprendimai. Su naujais apmušalų pasirinkimais galima sustiprinti „AMG GT 4-Door Coupé“ sportinį stilių arba susikurti raminančią erdvę kelionėms. Salone, kaip ir anksčiau, galima derinti dvi pasirinktas „nappa“ odos spalvas, prie kurių atnaujintame modelyje prisideda dar 5 naujos spalvos.

Dar viena naujovė – „AMG GT 4-Door Coupé“ vairas, kuris turi tris dvigubus stipinus, kurie primena istorinius „Mercedes-Benz“ modelius. Dėl naujo dizaino ir funkcionalumo važiavimo režimus ir kitus svarbius nustatymus galima keisti neatitraukiant rankų nuo vairo.

Atnaujintas „AMG GT Coupé 4-Door“ bus ir toliau komplektuojamas su 3 litrų 367 AG ir 435 AG bei 8 cilindrų 585 ir 639 AG varikliais.

Lietuvoje „AMG GT Coupé 4-Door“ kaina prasideda nuo 98 700 eurų. Jį galima užsakyti jau dabar, o pirmieji modeliai Lietuvą pasieks rugpjūtį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)