Vokietijos gamintoja teigia užsakymus atnaujintiems automobiliams priimsianti nuo balandžio, o pirmieji atnaujinti CLA į kelius išriedės liepą.

Eksterjere po atnaujinimo modelis įspūdingų pokyčių nesusilaukė: pakeistas priekinis bamperis ir radiatoriaus grotelės, pasiūlyti penki variantai 18 colių skersmens ratlankių, taip pat papildoma kėbulo dažymo spalva.

Tuo metu salone atsirado visiškai naujų įrangos variantų ir sėdynių apmušalų, multimedijos ekranas gavo naują stiklą, šiek tiek pakeistas ir prietaisų skydelis. Multimedijos įranga taip pat buvo atnaujinta.

Pokyčių galime aptikti ir po kapotu. Dabar CLA modelis bus siūlomas ir „180 d BlueEfficiency Edition“ modifikacijos, kurią į priekį varys pusantro litro darbinio tūrio, 109 AG galios, 260 Nm maksimalų sukimo momentą išvystantis dyzelinis variklis. Jis bus siūlomas tik su mechanine pavarų dėže ir pasižymės dideliu ekonomiškumu – gamintoja deklaruoja vos 3,5 litro dyzelino sąnaudas šimtui kilometrų mišriu režimu.

„BlueEfficiency Edition“ variantas dabar bus siūlomas ir su benzinine „Mercedes-Benz CLA 180“ versija. Joje variklio skyriuje montuojamas 1.6 litro benzininis motoras, kuris išvysto 122 AG ir 200 Nm. Tokios jėgainės vidutinės sąnaudos turėtų siekti 5 litrus benzino šimtui kilometrų.

Dar viena naujovė – variantas „CLA 220“ su 2 litrų 184 AG benzininiu varikliu dabar bus siūlomas ir su visais varomais ratais.

Panašiai atsinaujino ir sportinė modelio versija „Mercedes-AMG CLA 45“. Šis automobilis turės naują priekinį bamperį, keletą apdailos elementų, papildomus du ratlankių pasirinkimus ir atitinkamus salono atnaujinimus, kaip ir kitos modifikacijos.

Variklį AMG versija išsaugojo – „senasis“ dviejų litrų agregatas išvysto 381 AG ir leidžia kupė iki 100 km/val. 5Įsibėgėti per 4,2 sek., o universalui – per 4,3 sek.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)