Tokia inovatyvi įranga yra tik „Opel” automobiliuose ir „Adam“ savininkams suteikia galimybę pasirinkti: arba judėti su savo mašina, arba atsisėdus ant dviračio.

„FlexFix“ dviračių laikiklis yra montuojamas galiniame buferyje. Laikiklis valdomas ranka ir tad juo labai paprasta naudotis, nereikia jokių įrankių ar papildomos įrangos. Kai laikiklis nereikalingas, jis išnyksta ir yra beveik nepastebimas galiniame buferyje.

Su „Opel Adam“ tvirtinimo sistema galima vežti iki 30 kg sveriantį dviratį. Tai reiškia, kad nauja sistema leidžia gabenti ir elektrinius dviračius. „FlexFix“ įrenginio komplektą papildė dar vienas adapteris, kuris gali įtvirtinti papildomą dviratį, sveriantį iki 20 kg. Tad šiuo atžvilgiu „FlexFix“ tampa naudingas ir dviem žmonėms.

„Opel FlexFix“ sistema patraukli dėl savo ergonomiškumo: lyginant su kitomis dviračių įtvirtinimo priemonėmis, pavyzdžiui, laikikliu ant stogo, dviračių nereikia sunkiai kilnoti aukštai virš galvų, nes „FlexFix“ laikiklis įrengtas žemai. Net ir pritvirtinus dviračius, galima atidaryti galines duris ir patogiai patekti į bagažo skyrių. Be to, „FlexFix“ gali būti komplektuojama su automobilio statymo sistema, padedančia išvengti įlenkimų ar įbrėžimų statant mašiną.

Pirmieji „Opel Adam“ automobiliai prekybos salonus pasieks 2013 metų sausio mėnesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)