Kaip pažymi agentūros „Avtostat“ analitikai, toks staigus pardavimų augimas susijęs su miesto visureigio „Maserati Levante“ realizavimu. Šis modelis Rusijos rinkoje debiutavo tik antroje praėjusių metų pusėje. Šių metų sausio-kovo laikotarpiu visa augimo apimtis teko būtent šiam modeliui, kurį įsigijo 110 Rusijos gyventojų. Dar vienas parduotas „Maserati“ – sedanas „Quattroporte“.

Taip pat reikia pažymėti, kad daugiau nei 60 procentų „Maserati“ automobilių realizuota Maskvoje (63 vienetai) ir Maskvos srityje (aštuoni vienetai). Dar aštuonis automobilius įsigijo Sankt Peterburgo gyventojai. Į Sverdlovsko sritį iškeliavo keturi automobiliai, į Rostovo – trys.

Po du vienetus papildė Kemerovo, Čeliabinsko, Vladimiro, Voronežo, Lipecko sritis ir Krasnodaro kraštą. Į trylika Rusijos sričių išriedėjo po vieną naują „Maserati“ automobilį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)