„Maserati GranCabrio Fendi“ sukurtas istorinėje „Maserati“ būstinėje Modenoje, panaudojant išskirtines įvairių spalvų medžiagas, pagamintas pagal užsakymą specialiai šiam projektui.

Trisluoksnė kėbulo spalva, pavadinta „Grigio Fiamma Fendi“ – tai ypatinga tamsiai pilka spalva su paviršiuje prasišviečiančiu aukso atspalviu. „Fendi“ geltonos spalvos medžio apdaila „Pergamena Fendi“ juosia visą prietaisų skydą, taip pat puošia duris ir pavarų svirties viršų; tokios pat spalvos yra ir stabdžių kaladėlių laikikliai bei išsiuvinėti geltoni trišakiai ant atramų galvai.

Su niekuo nesupainiojamas „Fendi“ dviejų „F“ logotipas, išsiuvinėtas ant sėdynių, taip pat matomas 19 colių lydinio ratlankių centre, bei „Fendi“ logotipas palei apatinę šoninę plokštę suteikia „GranCabrio“ stipresnių, tačiau kartu elegantiškų bruožų.

„Cuoio Romano“ – itin vertinama „Fendi“ mados namų oda iš „Selleria“ linijos – buvo panaudota prietaisų skydo dangai, pavarų svirčiai ir grindų kilimėlių apvadams. Ji taip pat naudojama ir riboto tiražo kelioninių krepšių ir reikmenų rinkinio gamybai.

Kaip ir įprastame „Maserati GranCabrio“, „Fendi“ versijoje bus montuojamas 4.7 litro, 440 AG V8 variklis, derinamas su automatine pavarų dėže.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją