Priekinės dalies dizaino pakeitimai suteikia automobiliui dinamiškesnę išvaizdą, suteikia daugiau stiliaus ir sportiškumo. Kartu gamintojas siūlo ir draugišką aplinkai, ekonomišką „Hyundai i30 Blue DriveTM“ modelių seriją, kuri sukurta Europos rinkai. Kuriant „Hyundai i30 Blue DriveTM“ automobilius, buvo naudojamos naujausios technologijos, tarp jų ir automatinė ISG („Idle Stop and Go”) technologija, leidžianti sumažinti degalų sąnaudas 0,4 l / 100 km, o išmetamųjų dujų kiekį – 10 g/km.

Gamintojai didelį dėmesį skyrė automobilių įrangai. Pavyzdžiui, jau bazinėse versijose yra 6 saugos oro pagalvės, stabdžių ABS ir EBD sistemos, centrinis užraktas ir gamyklinė signalizacija, CD grotuvas su MP3 funkcija, USB ir AUX jungtys, oro kondicionierius su šaldoma daiktadėže ir kita gausi įranga. Tokią įrangą turintis „Hyundai i30 Blue DriveTM“ „Classic“ versijos 5 durų hečbekas taip pat turi ir ISG sistemą bei yra pigiausias tarp visų šios klasės automobilių – „Vista“ salonuose kainuojantis 39 990 Lt. Dyzelinės versijos kaina – 44 990 Lt.

Savo klientams „Hyundai“ pasiūlė naują 5 metų garantijos paketą – nuo šiol tai ne tik 5 metų garantija be ridos apribojimo, bet ir 5 metų pagalba kelyje bei 5 metų nemokamas kasmetinis techninis patikrinimas. Į techninį patikrinimą, kuris atliekamas tarp reguliarios techninės priežiūros, įeina: automobilio skysčių patikrinimas ir papildymas, jei to reikia (įskaitant variklio alyvą, aušinimo skystį, langų plovimo skystį), elektros lempučių, padangų, oro slėgio padangose bei langų valytuvų patikrinimas, jų pakeitimas, jei to reikia, bei kito reguliarios techninės priežiūros atlikimo laiko nustatymas (kilometrai ir laikotarpis).

Šis techninis patikrinimas atliekamas nemokamai, o už patikrinimo metu pakeistas dalis ar papildytus skysčius sumokama pagal kainoraštį.

Tai, kad „Hyundai“ automobiliai atitinka Europos vairuotojų skonį ir poreikius, rodo „Auto Bild” žurnalo atliktas tyrimas. 2010 m. „Auto Bild” kokybės ataskaitoje (Auto Bild Qualitätsreport 2010) įtakingiausias Vokietijos automobilių žurnalas kokybiškiausiais automobiliais išrinko „Hyundai” modelius.

Atlikus išsamią patikimumo, ilgalaikės kokybės ir vartotojų pasitenkinimo analizę, „Hyundai” nustūmė žemyn visus automobilių gamintojus, tarp jų ir savo konkurentę „Toyota” bei garsias Vokietijos markes „BMW” bei „Audi”.

Vienas įtakingiausių ir didžiausią tiražą turinčių Didžiosios Britanijos automobilizmo savaitraščių „Auto Express“ taip pat atliko vairuotojų apklausą, kurioje dalyvavo daugiau nei 23 000 dalyvių. Patikimiausiu automobiliu 2010 m. taip pat išrinktas „Hyundai i30“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją