Pagal gamintojų nurodymus įrengtame aptarnavimo centre bus aptarnaujami tiek gamintojų atstovės „Inchcape Motors“ automobilių pirkėjai, tiek visi kiti „Jaguar“ ar „Land Rover“ markių modelių savininkai.

Atidarymo savaitę visi susidomėjusieji bus kviečiami iš arčiau susipažinti su centre eksponuojamu naujuoju ypač prabangiu bei dinamišku penktosios kartos „Range Rover“ modeliu ir išbandyti jį kelyje.

Jaguar Land Rover aptarnavimo centras

„Jaguar“ ir „Land Rover“ automobiliai spinduliuoja didžiulę britų pagarbą ne tik ilgametėms tradicijoms, bet ir modernumui bei suvokimui, kad kiekvienas šių gamintojų modelius pasirinkęs klientas yra ypatingas. Klaipėdos regione yra daugybė „Jaguar“ ar „Land Rover“ automobilių savininkų, todėl mums buvo svarbu suteikti aukščiausio lygio aptarnavimą arčiau jų namų“, – pažymi „Jaguar Land Rover“ rinkodaros vadovas Baltijos šalyse Jakub Brodewicz.

Klaipėdos „Jaguar Land Rover“ aptarnavimo centras yra vienintelė oficiali šių markių atstovybė regione. Remonto ir kiti darbai bus atliekami pagal tikslias gamintojų instrukcijas ir specifikacijas. Bus naudojamos tik originalios „Jaguar Land Rover“ atsarginės dalys. Be automobilių aptarnavimo ir remonto paslaugų, bus teikiamos kėbulų remonto paslaugos įvykus draudžiamajam įvykiui.

Jaguar Land Rover aptarnavimo centras

Naujajame, gamintojo reikalavimus atitinkančiame, servise bus naudojami tik originalūs, aukščiausius standartus atitinkantys įrankiai ir įranga. Darbus atliks aukšto meistriškumo profesionalų komanda. Vienu metu ji galės aptarnauti iki 7 automobilių.

Greta aptarnavimo paslaugų naujajame centre lankytojai taip pat galės gauti visą reikalingą informaciją apie naujausius „Jaguar“ ar „Land Rover“ modelius, taip pat įsigyti tiek naujų, tiek naudotų automobilių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją