Kasdieniam naudojimui vairuotojai labiausiai norėtų „Audi“, „Volkswagen“, „Toyota“, BMW arba „Mercedes-Benz“ (pateikta prioritetų tvarka) markės automobilio, rodo Autogidas.lt atliktos vairuotojų apklausos rezultatai. „Audi“ rinktųsi net 20 proc. respondentų, „Volkswagen“ – 17 proc. apklausoje dalyvavusių asmenų.

Paklausti, kokių markių automobiliai vairuotojams atrodo kokybiškiausi, apklausos dalyviai įvardija tą patį markių penketuką: „Audi“ (penktadalis respondentų), „Volkswagen“ (15 proc.), „Toyota“ (15 proc.), „Mercedes-Benz“ (13 proc.) ir BMW (dešimtadalis respondentų). Tik šiuo požiūriu vairuotojai mano, kad „Mercedes-Benz“ markės automobiliai yra kokybiškesni nei BMW, kurie atsiduria penktoje sąrašo vietoje.

Vertindami, kokios markės automobilių kaina labiausiai atitinka kokybę, Autogidas.lt respondentai mano, kad geriausias kainos ir kokybės santykis yra „Volkswagen“ markės automobilių, toliau – „Audi“, „Toyota“, BMW ir „Mercedes-Benz“. O „Fiat“ ir „Citroen“ markių automobilių kaina, vairuotojų nuomone, mažiausiai atitinka kokybę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją