Vadove pateikiamos novatoriškos šiuolaikinio automobilio technologijos. Plačiai aptariamos automobilių keleivių ir vairuotojų saugos sistemos. Pristatomi pagalbinių ir savavaldžių prisitaikymo technologijų principai saugiam ir ekonomiškam važiavimui bei tausojant gamtą. Taip pat pristatomos naujausios technologijos, padedančios apsaugoti aplinkinius eismo dalyvius, ypač pėsčiuosius.

Knyga sprendžia ne tik praktinius dalykus, bet ir perteikia tiek Lietuvoje, tiek ir pasaulyje mokslo sukauptas žinias, net tokias egzotiškas, kaip kvantinė fizika ar mikro ar nanotechnologijos.

Šios žinios reikalingos gaminant automobiliams šiuolaikinius jutiklius, kompiuterinio valdymo ir diagnostikos, apšvietimo sistemas ar net kuro įpurškimo sistemas, ar elektros akumuliatorius.

Vartotojams verta bent suprasti jų veikimo principus. Knyga gali būti naudojama ne vien tik siauroms praktinėms reikmėms, bet ir mokomiesiems ar savišvietos tikslams.

Knyga parengta taip, kad nereikalauja ypatingų fizikos ar matematikos žinių. Parodyta, kaip kai kurios automobilio valdymo, diagnostikos ar informacinės technologijos yra susietos su išmaniuoju telefonu.

Knygoje pateiktos 570 nuorodos į įvairius šaltinius. Šaltiniai parinkti nuo fundamentinių knygų, mokslinių straipsnių, bei iki populiarių dalyko aprašymų, aiškių ir suprantamų brėžinių ar puikių nuotraukų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)