„Arrinera“ teigimu, sukurti superautomobilio dizainą užtruko 14 mėnesių. Pirmieji eskizai buvo pasirodę dar prieš metus, tačiau dėl panašumų su „Lamborghini“ modeliais dizainą teko keisti.

4450 mm ilgio, 2056 mm pločio ir 1190 mm aukščio „Hussarya“ gale turės du oro aptakus, kurie keis savo poziją priklausomai nuo automobilio greičio. Panaši sistema naudojama ir kitame superautomobilyje „Pagani Huayra”.

Lenkų superautomobilio gamyba bus pradėta 2013 m., pirkėjams bus pasiūlyti tik 33 šio modelio vienetai.

Pranešama, kad po variklio gaubtu bus montuojamas 6.2 l agregatas, kuris generuos 650 AG ir maksimalų 820 Nm sukimo momentą. Gamintojai žada, kad šis 1300 kg sveriantis modelis iki 100 km/val. galės šauti per 3,2 sek., o maksimalus greitis sieks 340 km/val.

Artimiausiu metu kompanija pradės „Hussarya“ bandymus Ispanijoje. Automobilio kaina kol kas oficialiai neatskleidžiama, tačiau lenta.ru žiniomis, jis turėtų kainuoti apie 160 tūkst. JAV dolerių (451,1 tūkst. Lt).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (113)