Dabartiniai „Alpine“ atstovai kartu su lojaliais markės gerbėjais prisidės prie 1955 metais Jeano Rédélé įkurtai markei skirtos šventės.

Projektų komandoms vadovauja „Société des Automobiles Alpine“ vadovas Bernard'as Ollivier, „Signatech-Alpine“ ištvermės lenktynių komandos vadovas Philippe'as Sinault'as, renginyje dalyvaus šios komandos pilotai, bus pristatyti „Alpine Vision Gran Turismo“ ir „Alpine Celebration“ koncepciniai automobiliai, taip pat lenktyninis A450B.

Renginyje tikimasi sulaukti daugiau nei 750 „Alpine“ automobilių ir jų savininkų, kartu su tūkstančiais lankytojų. Dėl daugelio gerai žinomų vairuotojų, kurie yra siejami su „Alpine“ marke, dalyvavimo renginyje ir daugybės numatytų pramogų renginys yra pasiruošęs sumušti dalyvių kiekio, įspūdžių ir emocijų rekordus.

Kaip pažymima pranešime žiniasklaidai, nuo 2012 metų „Alpine“ išgyvena atgimimo, aistros ir kūrybiškumo periodą. 2013 metais markė su sportiniu modeliu A450 pergalingai sugrįžo į lenktynių trasas ir pergalių tradicijas tęsė 2014 metais, antrą kartą iš eilės laimėdami Europos Le Mano serijos (ELMS) nugalėtojų titulą.

Penki turistiniai maršrutai leis dalyviams keliauti, ieškant garsiausių regiono vietovių.

Renginį vainikuos rugsėjo 12 dieną vyksiantis iškilmingas vakaras, kuriame laukiama ne mažiau nei 900 svečių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)