Ryga ir Jūrmala yra antrasis ir trečiasis Europos miestai, kuriuose galima naudotis „Bolt Drive“. Dalijimasis automobiliais – tai penktoji „Bolt“ mobilumo paslauga, šalia pavėžėjimo, el. Paspirtukų nuomos, maisto pristatymo iš restoranų ir greitojo prekių pristatymo iš parduotuvių.

„Bolt Drive“ automobiliai gali būti naudojami kelionėms tiek mieste, tiek lauke. Siūlomas platus transporto priemonių asortimentas, įskaitant Toyota RAV4, Audi Q2, Audi A3, Volkswagen T-Roc ir Volkswagen T-Cross, Toyota C-HR, Toyota Corolla, Hyundai i20 ir kt. „Bolt Drive“ klientai turi galimybę pasirinkti jų kasdieniams mobilumo poreikiams tinkantį automobilio tipą – mažesnius automobilius greitoms kelionėms apsipirkti arba didesnius, visureigius savaitgalio išvykoms už miesto ribų.

„Bolt“ atstovai įsitikinę, kad dalijimasis automobiliais padės vartotojams sutaupyti pinigų ir ilgainiui taps populiaria alternatyva didelėms finansinėms investicijoms į nuosavą automobilį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją