„Aš vairavau „Kia K900“ ir tapau šio modelio gerbėju dar prieš tai, kai mes nusprendėme tapti partneriais, taigi iš tiesų džiaugiuosi būdamas pirmojo prabangaus „Kia“ sedano ambasadoriumi“, – sakė L.Jamesas. – „Kia“ ir K900 meta iššūkį tradiciniam mąstymui ir parodo žmonėms, ką reiškia mąstyti kitaip. Galiu tai patvirtinti. Man ši partnerystė yra unikali ir atspindi tikrąjį „aš“. Štai kodėl ji tokia ypatinga.“

L.Jamesas vairuoja Kia
Dar rugpjūtį L. Jamesas viename socialiniame tinkle paskelbė: „Važinėju su savo K900. Dievinu šį automobilį“. Jis taip pat pasidalino sedano, kurį „AMCI Testing“ paskelbė tylesniu, komfortiškesniu ir apskritai geriau važiuojančiu negu „Audi A8 4.0T“, „BMW 750i“, ir „Lexus LS460“, nuotraukomis.

Priimdamas šį vaidmenį L. Jamesas prisijungė prie kitų „Kia“ ambasadorių, tarp kurių galima rasti NBA didvyrio Blake Griffino, teniso žvaigždės Rafaelio Nadalio ir JAV moterų „Open“ golfo čempionės Michelle Wie pavardes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)