Naujos kartos „Volkswagen Passat“ B8 turės net 2,8 m atstumą tarp ašių – 9 centimetrais daugiau nei dabar, tad salone keleiviams bus dar erdviau. Tuo tarpu pats automobilio ilgis liks beveik toks pats, kaip ir dabartinio B7 kartos modelio.

Automobilis bus gaminamas naudojant naujausią kompanijos modulinę MQB platformą. Priekyje bus sumontuota „McPherson“ tipo, o gale daugiasvirtė pakaba. Taip pat kaip ir 7 kartos „Volkswagen Golf“, nors ir didesnis, tačiau naujasis „Volkswagen Passat“ bus maždaug 100 kg lengvesnis už dabartinį modelį.

Į automobilį bus montuojami nuo vos 1,2 l iki 2,0 l ir 280 AG pasiekiantys turbobenzininiai motorai, taip pat 1,6 l ir 2,0 l turbodyzeliniai varikliai. Bene taupiausias „Passat“ bus su hibridine pavara, kur sumontuotas 1,4 l benzininis variklis ir elektros motoras.

Žadama, kad automobilio salonas turės itin kokybiškas apdailos medžiagas ir gausią papildomą įrangą. Automobilį žadamą pristatyti 2014 m. rugpjūtį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)