Tikėtina, kad „nutekinti“ kadrai – tai jau yra ne vizualizacijos, o realaus elektromobilio vaizdinys.

Kaip atrodys Xiaomi MS11/Modena?

Kai matyti iš „nutekinto“ pristatymo, automobilis yra aptakių formų, stikliniu stogu, turi iššokančias durų rankenas. Automobilis savo eksterjeru primena kažką tarp McLaren, Tesla, Porsche, Aston Martin, Kia, Hyundai ir dar daug kitų.

Tiesa, kol kas duomenų apie elektromobilio techninius parametrus nėra. Remiantis neoficialiais šaltiniais, pasirodę primieji kadrai yra tik bendrinė automobilio koncepcijos vaizdinė medžiaga, o realus modelis savo išvaizda šiek tiek skirsis.

Kaip atrodys Xiaomi MS11/Modena?

Manoma, kad MS11/Modena modeliui bus panaudoti kompanijų CATL ir BYD akumuliatoriai. Tačiau patį elektrinį variklį sukurs ir pagamins „Xiaomi“.

MS11 yra kodinis pavadinimas. Tikrasis automobilio pavadinimas tikriausiai bus „Modena“. Ar neprimena kai ko ikoniško iš Italijos?

Kaip atrodys Xiaomi MS11/Modena?

„Xiaomi“ yra 2010 metais Pekine įkurta buitinės elektronikos gamintoja. Iš pradžių kompanija gamino tik išmaniuosius telefonus, tačiau vėliau ėmė gaminti įvairius prietaisus – televizorius, dulkių siurblius robotus, virtuvės elektroniką ir kt. Vėliau kompanija užsimojo gaminti ir automobilius.

Šaltiniai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją