„Turėjo atvažiuoti bent trys, laukiu, bet nei vienas neatvažiavo“, – pasakojo kaunietė, nesėkmingai dar prieš 7 ryto sustojusi laukti viešojo transporto stotelėje.

Pasirodo, dėl leduku padengtų elektros laidų elektrinis viešasis transportas nebepavažiuoja ir Kauno gatvėse vienas po kito troleibusai stoja į eiles bei negali pajudėti iš vietos.

Ne vienas Kauno gyventojas perspėjo, kad tai reiškia, jog šiandien daug kas pavėluos į darbus ar susitikimus.

Tiesa, stoja ne visi troleibusai: kai kurie, sako gyventojai, važiuoja, tačiau labai lėtai, o kiekvieną judesį lydi kibirkščiuojantys laidai.

Dieną laukia plikledis ir šlapdriba

Kelininkai perspėja, kad mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai daug kur padengti plonu šlapio ar prispausto sniego sluoksniu, vietomis provėžoti ar aplediję. AB „Kelių priežiūra“ slidžius kelių ruožus barsto, tačiau vairuotojų prašome būti atidžius, neskubėti ir laikytis saugaus atstumo kelyje.

Šalies vakariniuose ir centriniuose rajonuose daug kur eismo sąlygas sunkina susiformavęs rūkas, matomumas sumažėjęs ir vietomis siekia 100 metrų.

Didžiojoje šalies dalyje be kritulių. Oro temperatūra nuo 5 laipsnių šalčio iki 0 laipsnių.

Dieną eismo sąlygas sunkins šlapdriba, plikledis. Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis dieną daug kur krituliai (vyraus nedidelis sniegas, šlapdriba, pereinantys į lietų). Plikledis. Vietomis rūkas, galima lijundra.

Vėjas pietvakarių, vakarų, 6–11 m/s, pajūryje iki 14 m/s. Aukščiausia oro temperatūra nuo 3 laipsnių šalčio iki 2 laipsnių šilumos, pajūryje iki 4 laipsnių šilumos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)