Pagal elektrinį „Smart Fortwo“ sukurto „Dock+Go“ ilgis siekia 2,7 m. Tačiau esant poreikiui prie automobilio galima prijungti trečią ašį ir taip padidinti bagažo erdvę. Dėl šio sprendimo automobiliukas pailgėja 63 cm. „Dock+Go“ plotis – 1,56 m, aukštis – 1,54 m, važiuoklės bazė – 1,87 m.

Standartiškai „Dock+Go“ varomas elektriniu 25 kW motoru, kurio maksimalus sukimo momentas – 120 Nm. Su pilnai įkrautomis baterijomis galima nuvažiuoti apie 100 km. Maksimalus „Dock+Go“ greitis – 95 km/val., o iki 50 km/val. jis gali įsibėgėti per 6 sek.

Vis dėlto papildomai prijungiama ašis gali turėti ir daugiau funkcijų nei tik didesnė bagažinė. Gamintojai nurodo, kad kartu su trečia ašimi prie automobilio gali būti prijungiamas ir baterijų paketas arba 1.0 l, 71 AG variklis. Vienas iš šių papildomų energijos šaltinių suka galinius ratus ir taip padidina elektromobilio nuvažiuojamą atstumą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją