„Iki šiol piko metu nuvažiavimu iš A1 kelio į Jonavos gatvę per valandą pravažiuodavo daugiau nei tūkstantis automobilių. Natūralu, kad šioje vietoje susidarydavo didžiuliai kamščiai. Apie 70 procentų šito transporto srauto vyksta į Eigulių ir Kalniečių mikrorajonus. Nauja A1 ir Ašigalio gatvės jungtis leis šiems vairuotojams namus pasiekti kur kas greičiau“, – Kauno miesto savivaldybės pranešime žiniasklaidai cituojamas administracijos direktoriaus pavaduotojas Vilius Šiliauskas.

Naujoji jungtis pasitarnaus ir tiems kauniečiams, kurie iš šios miesto dalies link Vilniaus ir Jonavos šiuo metu važiuoja per Savanorių prospekto išvažiavimą.

Kaune atsirado nauja jungtis su A1 magistrale

Tiesiant naująją jungtį buvo įrengta nauja žiedinė sankryža, supilti kelio pylimai, nutiestos požeminės komunikacijos. Ateityje naująją jungtį papildys viadukas, kuris vairuotojams leis iš Ašigalio gatvės pasukti tiesiai link Klaipėdos, o atvykstantiems iš Vilniaus pusės – nusileisti į Ašigalio gatvę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)