Parodos metu buvo demonstruojami antikvariniai, senoviniai S.Karoso, S.Brundzos, G.Rimkaus, Lietuvos klasikinių automobilių klubo, Urmo prekybos miestelio ir kitų kolekcionierių automobiliai. Egzotiški, perdaryti - patobulinti automobiliai, elektromobiliai, kartingai, bagiai, motociklai, dviračiai ir kiti technikos bei meno stebuklai.

Pagrindiniame oro uosto pakilimo take vyko kvapą gniaužiantis Rusijos kaskadininkų šou. Degantis kaskadininkas ir motociklas, dideliu greičiu važiuojantis, šokantis nuo tramplino, kelis kartus apsiverčiantis ir sprogstantis automobilis su žmogumi, per degantį tunelį ant automobilio važiuojantis ir per konstrukciją šokantis pusnuogis kaskadininkas, nuo automobilių ir motociklų šokinėjantys ir po kelis ant jų važiuojantys žmonės, šuoliai nuo 50 metrų dydžio konstrukcijos be parašiuto ir apsaugų.

Tai – tik maža dalis vienos geriausių pasaulyje kaskadininkų komandos „Master“ triukų, kurie niekuo nenusileidžia geriausių Holivudo filmų scenoms ir kuriuos turės itin retą galimybę pamatyti „Auto Show Millennium 2013“ žiūrovai.