2013 metais įvykęs pirmasis parodos bandymas organizatorių nenuvylė – per 30 dalyvių stendų, apie 7000 žiūrovų dvi dienas buriavosi lengvosios atletikos manieže, kuris, deja pasirodė esąs kiek ankštas, tad šiemet pasirinktas kone dvigubai didesnis ASU maniežas. Ši, specialiai parodoms skirta salė galės priimti ne tik gausesnį dalyvių būrį, bet ir suteiks erdvės parodoje planuojamiems seminarams, o maniežo stovėjimo aikštelė virs Lietuvos driftingo čempionato pirmojo etapo namais.

Parodos dalyvių sąraše jau rikiuojasi žinomiausios lietuvių auto ir moto sporto žvaigždžių pavardės – „Fast Lap“ dalyvis Andrius Firantas pristatys savo turbina praturtintą Honda S2000, Jonas Pipiras iš Kauno automobilininkų klubo pristatys Škoda Fabia, kuria ketina dalyvauti ERC – Europos ralio čempionate, o Pasaulio kartingų čempionas Simas Juodviršis leis pasižvalgyti ir į techniką ir taip pat bandys papasakoti kaip reiktų pradėti sportuoti.

Mechanikos žinovai gaus progą pasižvalgyti į „Xtra Motorsports“ pristatomą mobilų automobilio galios matavimo stendą, kuris parodos metu gyvai matuos keleto sportinių automobilių generuojamą galią, EEDC – Rytų Europos drifto čempionato stendas žada atskleisti kokios technikos verta tikėtis artėjančiame šių metų drifto sezone, o video operatorius „NorbeFilms“ pristatys savo projektą „Ruošk Roges“.

Visa tai ir dar daugiau laukia visų automobilių ir motociklų sporto fanų balandžio 26 – 27 dienomis ASU manieže Kaune.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)