Amerikiečių kompanijos „J.D.Power“ atlikti tyrimai atskleidžia, kad šios japonų markės automobiliai itin populiarūs tarp tų vairuotojų, kuriems dažnai tenka važiuoti bekele. Jungtinėse Amerikos Valstijose net 29,5 procentai „Subaru“ savininkų važinėja neasfaltuotais keliais ir dažniau bekelę renkasi tik didelių visureigių „Ram“ (30,2 proc.) ir „Jeep“ (31 proc.) savininkai.

O kalbant apie tokių automobilių kaip GMC, „Ford“, „Chevrolet“ ir netgi „Land Rover“ savininkus, tik mažiau nei 20 procentų jų nuvažiuoja nuo asfaltuotos kelio dangos.

Tuo tarpu tarp „Subaru“ modelių akivaizdus bekelės lyderis – „Subaru Outback“. Net 34,7 procentai šį automobilį su nuolatine visų varančiųjų ratų pavara įsigijusių pirkėjų važinėja bekele ir žvyrkeliais. Tuo tarpu tik 21,1 procentas antroje vietoje likusio „Jeep Grand Cherokee“ savininkų nuvažiuoja nuo asfaltuoto kelio. O tokių automobilių kaip „Volvo XC70“, „Hyundai Santa Fe“ ar „Audi Allroad“ vairuotojams iš viso itin retai tenka važiuoti bekele.

Pernai Jungtinėse Amerikos Valstijose populiariausi „Subaru“ modeliai buvo „Forester“, „Outback“ ir XV. Pastarasis automobilis buvo gerokai populiaresnis nei tą pačią platformą turinti „Impreza“, „Outback“ buvo tris kartus populiaresnis nei „Legacy“ sedanas, o „Forester“ parduota daugiau, nei kartu sudėjus „Impreza“, „Legacy“, WRX ir WRX STI modelius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)