Koncepcinis „Range_e“ yra keturiais ratais varomas visureigis su hibridine technologija, sujungiančia 69 kW galios elektrinį motorą su 14,2 kWh ličio jonų baterija ir „Land Rover“ 245 AG 3.0 l darbinio tūrio TDV6 dyzelinį variklį. Hibridinis visureigis sukurtas pagal „Range Rover Sport” platformą, gali nuvažiuoti apie 32 km elektriniu režimu. „Range_e“ šimtui kilometrų kelio sunaudoja 3,3 litro degalų, o CO2 vidurkis siekia 89 g/km. Bendra hibridinės sistemos galia siekia 339 AG, automobilis pasiekia maksimalų 193 km/val. greitį.

„Jaguar Land Rover“ sukūrė ir pagamino labai efektyvų ir technologiškai pažangų prototipą, kuris aiškiai parodo rinkos pasiryžimą mažinti CO2 išmetimą ir kurti įkvepiančius automobilius savo reikliems vartotojams“, – sakė Paulas Everittas, SMMT vadovas ir šių metų apdovanojimų vertinimo komisijos pirmininkas.

„Range_e“ yra vienas iš „Land Rover“ projektų, remiamas Jungtinės Karalystės Vyriausybės Technologijų strategijos tarybos. „Land Rover“ savo pirmąjį hibridinį visureigį rinkai planuoja pasiūlyti 2013 m.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją