Bendrovė pagamino tik du tokios spalvos „Grecale“ modelius – pirmojo prekyba ėmėsi JAV prabangos prekių mažmenininkas „Neiman Marcus“. Už šį „Maserati Trofeo“ tektų pakloti 330 000 JAV dolerių. Apie antrąjį egzempliorių ir jo pardavimo vietą bus žinoma kitais metais.

Šis Barbės stilistikos „Maserati Grecale“ – akį rėžiančios rožinės spalvos kėbulu, papuoštas „rūgščios“ geltonos spalvos akcentais aplink priekines groteles, ant variklio dangčio, galiniame buferyje ir kt.

Maserati Grecale Barbie Trofeo. Maserati nuotr.

Be to, ypatingo blizgesio vaivorykštės efektą kėbului suteikia specialus viršutinis dažų sluoksnis, kėbulą puošia ir Barbės užrašai bei logotipai. Žinoma, ir pats „Maserati“ simbolis – trišakis, puošiantis ratus, – taip pat ryškiai geltonos spalvos.

Automobilio interjere – kaip netikėta! – daug rožinių akcentų, pavyzdžiui, sėdynių apmušalų siūlės, durų ir centrinė konsolės taip pat ryškiai rožinės. Sėdynių galvos atramos papuoštos „B“ raide.

Maserati Grecale Barbie Trofeo. Maserati nuotr.

Barbie Grecale“ yra premium segmento krosoveris su „Trofeo“ apdaila ir komplektacija. Ir, žinoma, absoliučiai unikaliu identitetu.

Po kapotu – 3,0 l V6 benzininis variklis su dviem turbinomis, išvystantis 530 arklio galių arba 390 kilovatų/6500 aps. per minutę, sukimo momentas 620 Nm/3000-5500 aps. per min. Automobilis iki 100 kilometrų per valandą įsibėgėja per 3,8 sekundės. Maksimalus greitis – 285 km/val.

Maserati Grecale Barbie Trofeo. Maserati nuotr.

„Trofeo“ naudojama aštuonių laipsnių ZF automatinė pavarų dėžė. Automobilis turi visų varančiųjų ratų pavarą su galinės ašies riboto slydimo diferencialu.

Nors už šį automobilį prašoma 330 000 JAV dolerių, dalis pinigų t. y. 33 000 JAV dolerių, bus skirti „Barbie Dream Gap“ projektui, bendradarbiaujančiams su labdaros organizacijomis, kurios siekia suteikti lygias galimybes mergaitėms.

Maserati Grecale Barbie Trofeo. Maserati nuotr.

Šaltiniai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją