„Red Bull Showrun“ organizatoriai, sumontavę vaizdo įrašą apie rugsėjo trečią vykusį renginį, jį praturtino būtent tokiais vaizdais. Operatoriai nufilmavo formulę tokiose su ja ideologiškai nederančiose vietose kaip Užupis, Nėries pakrantės pėsčiųjų takas ar Lazdynų rajono gatvės. Ir, be abejonės, tai tikrai kerintys kadrai.

Kaip ir pats „Red Bull Showrun“ renginys, kuriame buvo galima išvysti ne tik dažniausiai per televizorių matomą „Oracle Red Bull Racing“ bolidą, bet ir įspūdingus drifto bei motoakrobatikos meistrų pasirodymus.

Tarp pastarųjų buvo ir užfiksuotas naujas „Guiness“ rekordas – Aras Gibieža be rankų motociklu ant vieno rato nuvažiavo 580 metrų, įveikė prieš tai buvusį Indijos motoakrobato 567 metrų rekordą ir taip įsirašė į populiariausią pasaulio rekordų knygą.

Visi išvardyti pasirodymai taip pat buvo užfiksuoti kamerų iš visų įmanomų kampų, tad galutinis renginio prisiminimų vaizdo įrašas yra tikrai efektingas – trys minutės veiksmo, greito montažo, gaudžiančių variklių ir amą atimančių vaizdų.

O visą renginio transliaciją galima pažiūrėti čia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją