Būtent šiais modeliais, kurie sukurti bendradarbiaujant su „Mercedes-Benz“, japonijos koncernui „Nissan“ priklausanti „Infinity“ markė tikisi sustiprinti savo pozicijas Europoje ir Kinijoje, kur mažų SUV automobilių pardavimai sparčiai auga.

Pristatymo Los Andžele metu „Infinity“ prezidentas Rolandas Kruegeris pažymėjo, kad šis krosoveris rinkas pasiekia „pačiu geriausiu metu“, rašo „Autonews“.

„Infinity“ tikisi pritraukti daugiau jaunų pirkėjų ir konkuruoti su „Audi Q3“, „BMW X1“ bei „Mercedes-Benz GLA“ pirkėjais.

Kol kas tikslūs naujojo modelio parametrai dar nepatvirtinti, bet manoma, kad jame bus montuojami 1.6 ir 2.0 litro benzininiai bei 2.2 l dyzelinis „Mercedes-Benz“ motorai ir dar vienas 1.5 l „Renault“ dyzelis. Jų galią į ratus perduos 7 laipsnių dviejų sankabų automatinė pavarų dėžė.

Benzininių variklių galia siekia nuo 120 iki 211 AG, o dyzelinių – nuo 107 iki 168.

„Infinity QX30“ bus gaminamas Anglijoje, o prekyba naujuoju automobiliu startuos kitų metų viduryje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)